Ultimate Nordic er en ledende nordisk distributør innen Sport, Outdoor, Sykkel, Proff, Industri og Profil, med et bredt utvalg av internasjonalt kjente merkevarer til markedsmessig gode betingelser.

Sport & Outdoor

Ultimate Nordic har samlet et imponerende utvalg produkter og verdensledende merkevarer i sitt sortiment, og her finner du stort sett det du trenger for å utøve dine frilufts- og sportsaktiviteter, både sommer og vinter. Våre varemerker er distribuert gjennom de fleste sportskjedene i Skandinavia, og varer fra vårt utvalg finner du stort sett i enhver sportsbutikk.

Sykkel

Ultimate Nordic Bikes er Norges største og eldste importør av sykler og sykkelutstyr med flere sterke merkevarer i sitt sortiment. Vi startet med distribusjon av sykler allerede i 1972 og tok i 1999 over agenturet på GIANT sykler, verdens største sykkelmerke. I tillegg til Giant er vi distributør av merkevarer som Giro, Bell, Continental, Weldtite og Blackburn, og dekker med dette det meste av tilbehør og utstyr til sykkel.

Klubb & lagspill

Ultimate Nordic er en av Norges største klubb-leverandører med mange sterke varemerker. Vårt sortiment dekker det meste av utstyrsbehov for klubber og bedrifter innenfor teamtøy, bekledning, keeperhansker, fottøy, baller, sportsutstyr og medisinskutstyr, og vi kan i tillegg spesial tilpasse kolleksjoner etter behov.

Gjennom våre varemerker er vi stolt partner til VIKING FK, FK BODØ/GLIMT, NORGES BASKETBALLFORBUND og NORGES SYKKELFORBUND, og har mange klubber og utøvere i hele Norge inn mot lagsport, racketsport og sykkel. Med ORACK er vi også hovedsponsor av sykkelbekledning til det Norske Sykkellandslaget.

Industri

Ultimate Nordic har i dag samarbeidsavtale med de fleste industri-, proff-, jernvare- og bygg kjedene i Norge og Sverige. Vi har et bredt sortiment av produkter som passer godt inn i den moderne industributikken. Felles for alle våre produkter er at dette er sterke merkevarer med spesifikasjoner som tilfredsstiller den mest kresne bruker.

Profil

Riktige profilartikler skaper positive assosiasjoner til merkevaren du ønsker å profilere – så hvorfor nøye seg med nips og duppeditter når du i stedet kan gi en gave som vil bli verdsatt og kan bli brukt gang på gang? Ultimate Nordic har merkevaren, ofte markedslederen i sitt produktsegment – som vil gi en varig verdi for mottageren av gaven.

Å være en komplett leverandør av aktive firmagaver til små og store bedrifter forplikter, Ultimate Nordic har denne kompetansen. Vi har opparbeidet et nært og godt samarbeid med de beste firmagaveforhandlerne i Norge og har en egen avdeling som betjener disse.

Ingen ordre er for liten – ingen er for stor. Stort sett alle våre produkter kan preges med varig logo og vi kan være behjelpelig med spesialforpakninger.